skip to Main Content
Torneig Historics 2015

Barcelona (2 d’agost de 2015). El Torneig d’Històrics del Futbol Català iniciarà demà la seva 30ena edició amb 12 dels millors equips amateurs de Catalunya. Del 3 al 9 d’agost tot l’espectacle es viurà al Municipal del Guinardó.

CE Júpiter, FC Vilafranca i UE Cornellà enceten el grup1 apartir de les 18:00 hores. Com és habitual, el Torneig es disputa en el format 3×1, i només un d’aquest clubs accedirà a les semifinals de dissabte.

Durant tota la setmana, els nous projectes del equips  participants es donen a conèixer en el Torneig d’Històrics, que permet als aficionats descobrir els nous fitxatges, i veure com evoluciona la pretemporada del seu club contra equips de gran entitat.

Enguany, 3 equips participants militen ala SegonaDivisió‘B’ (UE Cornellà, CF Badalona i CE L’Hospitalet), 7 equips ho fan ala TerceraDivisió(CE Júpiter, EC Granollers, FC Vilafranca, CE Europa, UE Rubí, UE Sant Andreu i CF Montañesa) i només dos jugaran ala Primera Catalana(UE Sants i l’amfitrió FC Martinenc).

L’organització del Torneig d’Històrics del Futbol Català ha preparat preus populars per a tota la competició, i els aficionats podran gaudir d’un abonament per 15 Euros per veure els 15 partits del torneig.

Tots els aficionats del futbol català tenen una cita al Muncipal del Guinardó per seguir una de les competicions més emblemàtiques i tradicionals de la pretemporada futbolística. Que comenci l’espectacle! pandora joyeria nike air max bw

Back To Top