skip to Main Content
Sorteig Thistoris14

Avui s’ha presentat al Municipal del Guinardó la XXIX edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català, que es disputarà del 4 al 9 d’agost de 2014. Una edició que comptarà amb grans equips i que serà una autèntica festa del futbol modest.

El sorteig ha deixat grans emparellaments en el tradicional format 3×1 de 45 minuts de la fase prèvia. Uns duels molt esperats, com els que protagonitzaran el Sant Andreu, l’Europa i el Sants al grup 2 o el Badalona el Rubí i el Júpiter al grup 3.

El debut serà el 4 d’agost amb el grup que formen el Cornellà –nou equip de 2B- la Montañesa i el club organitzador, el FC Martinenc. Seran aquests tres equips els que donguin el tret de sortida a una nova edició d’aquest torneig d’estiu que es va celebrar per primera vegada a l’any 1984.

Els 4 vencedors dels grups passaran a semifinals i la gran final es disputarà el dissabte 9 d’agost. Tots els equips es mostren molt il·lusionats en poder inscriure el seu nom al palmarès d’una nova edició dels Històrics.

A més, en la present edició dels Històrics es farà un homenatge a l’entrenador ‘Puchi’, actual tècnic de la Guineueta, per la seva trajectòria, i a Paco García Llamas, ex entrenador del Martinenc i el Sabadell, entre d’altres, que ens va deixar el darrer any.

Tota la festa del futbol català començarà el proper dilluns 4 d’agost al Municipal del Guinardó.
Us hi esperem!

QUADRE FINAL DEL SORTEIG DE LA XXIX EDICIÓ DEL TORNEIG D’HISTÒRICS DEL FUTBOL CATALÀ

  • Grup 1: Cornellà – Montañesa – Martinenc
  • Grup 2: Sant Andreu – Europa – Sants
  • Grup 3: Badalona – Rubí –  Júpiter
  • Grup 4: Prat – Santfeliuenc – Peralada

Som Històrics nike air max hombre air max 97

Back To Top