Saltear al contenido principal
Sorteig D’uns Històrics Renovats

El Torneig d’Històrics del Futbol Català, que es disputarà del 6 al 11 d’agost, ha estat presentat a les instal·lacions del FC Martinenc i ja té els grups definits de la present edició, en la que s’han destacat algunes novetats importants.

El grup 1 serà pel CF Badalona, UE Rubí i l’amfitrió FC Martinenc

El grup 2 estarà format pel A.E Prat, el FC Santboià i el CE Júpiter

Al grup 3 hi haurà la UE Sant Andreu, el FC Vilafranca i el CF Mollet

Finalment al grup 4 hi haurà el AEC Manlleu, la UE Cornellà i la UE Vilassar.

A banda del Sorteig, durant la presentació s’han desvetllat les novetats per aquesta XXVII edició.

El Municipal del Guinardó passarà a ser la seu permanent del Torneig, ja que compta amb unes instal·lacions adequades per tal de acollir un torneig d’aquestes dimensions. A més s’habilitarà un espai de premsa per a que els mitjans de comunicació puguin treballar amb tota comoditat.

La principal novetat es refereix a l’elecció dels equips participants. Tal com es va explicar hi haurà 7 equips que s’han guanyat el dret històric d’assistir al Torneig per la seva fidelitat durant anys: Badalona, Sant Andreu, Martinenc, Júpiter, Horta, Sants i Europa sempre rebran la invitació any rere any.

Els set “Històrics” s’han guanyat la invitació perquè tots porten al voltant de 20 participcions al Torneig, tot i que pot ser que per motius externs a la organització declinin la oferta, com ha passat aquest any amb Horta, Sants i Europa.

D’aquesta manera, la resta d’equips fins a arribar als 12 participants es completaran mitjançant invitacions segons el rendiment esportiu de la temporada. Així es pretén pujar el nivel de la competició i portar els millors equips de la 2B, la Tercera i la Primera Catalana.

Amb aquestes premises, s’ha decidit no acceptar filials d’equips. Així s’assegura que tots els equips portin els seus millors equips.

A banda, també es va explicar que el dia abans de la final es disputarà un partit dels Històrics dels Històrics (veterans del Martinenc contra veterans del futbol català) i es farà una trobada amb la gent del #futbolcat per debatre sobre el futur.

Agrair la gran massiva presència d’assistents a la sala, on es van aplegar el vicepresident de la FCF, Josep Llaó, diversos presidents del clubs participants, entrenadors, jugadors, veterans, i premsa i mitjans de comunicació.

Visca els Històrics!

Foto: El directiu responsable del Torneig, Joan Moya, extreu una bola durant el sorteig.


Volver arriba