skip to Main Content
Santboia Campio

La XXVIII edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català s’obrirà demà al Municipal del Guinardó a les 18:30 amb un apassionant CF Badalona – AEC Manlleu. El conjunt barceloní de la UE Sants serà el tercer en discòrdia en l’estrena del torneig amateur estiuenc més reconegut del futbol català.

Hi ha molta expectació creada per l’inici d’una nova edició dels Històrics, que presenten un cartell espectacular. L’Hospitalet, el Badalona, el Prat i la UE Llagostera voldran demostrar la seva condició d’equips de Segona ‘B’, i parteixen com a grans favorits per succeïr en el palmarès al FC Santboià.

Tot i això, als Històrics sempre hi ha sorpreses: el format 3×1 a 45 minuts, el fet de trobar-nos a principi de pretemporada, i les ganes dels nous fitxatges de demostrar i convèncer a públic i entrenadors.

És per això que ningú pot fer un pronòstic clar pel títol, ja que segur que els equips de Tercera Divisió: Cornellà, Santboià (vigent campió), Manlleu, Ascó i Masnou també volen adjudicar-se aquest torneig i donar guerra.

A priori, més complicat ho tindran els equips barcelonins de Primera Catalana, amb l’amfitrió Martinenc, el Júpiter i finalment el Sants (que aquest any militarà a la Segona Catalana) tractant de donar una gran sorpresa.

Uns ‘Històrics’ que gaudeixen d’una molt bona salut i que durant tota la setmana portaran el millor futbol amateur al Municipal del Guinardó. Us esperem a tots al Guinardó!

Foto: EL FC Santboià celebra els Històrics 2012. (Torneig d’Històrics)

  air max blancas nike air max hombre

Back To Top