Saltear al contenido principal
Miquel Carrillo, President D’Honor Del Torneig D’Històrics Del Futbol Català

La Junta Directiva i l’Assemblea de socis del FC Martinenc, club organitzador del Torneig, van aprovar la designació de  Miquel Carrillo com a nou President d’Honor del Torneig d’Històrics del Futbol Català, agafant el relleu de Rafel Joaquim, que va traspassar l’any 2016.

Carrillo, històric dirigent del futbol català i especialment vinculat al CE Júpiter, s’ha mostrat molt il·lusionat per aquesta distinció, després de tants anys de dedicació al Torneig d’Històrics al costat del seu inseparable Rafel Joaquim.

El president del FC Martinenc, Manolo Dengra i el directiu responsable del Torneig d’Històrics del Futbol Català, Joan Moya, van formalitzar amb Carrillo la seva nominació i van mantenir una trobada per començar a treballar en la nova edició del Torneig d’Històrics, que aquest estiu celebrarà la seva edició número trenta-dos.

“Després de 25 anys de vinculació amb el Torneig estic molt feliç de ser designat com a President d’Honor del Torneig. Crec que amb en Rafel Joaquim vam fer molt bona feina i que ara s’està continuant amb aquesta tasca”, ha afirmat Carrillo.

El Comité Organitzador del Torneig d’Històrics del Futbol Català ja està treballant per a que l’edició 32 del torneig, que un any més es disputarà al Municipal del Guinardó, sigui tot un èxit de participació i públic.

El Torneig d’Històrics del Futbol Català va viure la seva primera edició l’any 1984, com a part dels actes de celebració del 75è aniversari del FC Martinenc, i s’ha convertit en tota una referència pels aficionats al futbol modest.

En la darrera edició, el FC Vilafranca va aconseguir el seu primer títol, en un palmarès que dominen el CF Badalona i el CE Júpiter amb cinc títols, i el FC Martinenc amb quatre. De ben segur que aquest estiu tornarem a viure una edició emocionant i de bon futbol al Guinardó.

Torneig d’Històrics del Futbol Català

Fotografia: Manolo Dengra, Miquel Carrillo i Joan Moya, a les instal·lacions del FC Martinenc. (Torneig d’Històrics).


Volver arriba