skip to Main Content
Mister Fcs
El pas a les semifinals deixava satisfet Miguel López, que veia com el Santboià assolia el pas a la següent fase sense haver encaixat cap gol. “Hem sabut competir, hem fet dos partits pràctics, hem jugat contra un equip de categoria superior, i al final hem canviat, hem buscat variants, i ens hem classificat per a les semifinals”. El treball defensiu ha estat una de les virtuts, segons el tècnic: “tot passa per una bona intensitat defensiva, i a partir d’aquí aprofitar els bons recursos que tenim al davant”.

El primer gol de la jornada l’anotava un clàssic del futbol català, Jordi Martínez. El ‘cuetes’ encara el segon curs a Sant Boi mantenint l’idil·li amb el gol. “Estem començant, costa cada any una mica més, però em trobo força bé, i el gol segueix sent cosa meva”. El triomf i les posteriors semifinals premien el bon treball de l’equip, segons el davanter: “Tant a Llagostera com avui amb el Prat l’equip ha donat bones sensacions, bona imatge, i el més important: serveix per anar corregint coses i arribar en forma al primer partit de lliga”. Martínez elogiava la bona feina del Júpiter: “han estat molt intensos, ens han donat dificultats, crec que a la lliga serà complicat guanyar-los”.

 

L’entrenador del Júpiter, Juanjo García, es mostrava content, contextualitzant el moment del curs en què ens trobem: “Hem de tenir tranquil·litat, ni diumenge quan vam perdre al camp de la Damm érem tan dolents ni ara som millor equip”. Les principals conclusions positives passaven pel duel contra el Prat. “Hem fet uns bons 45 minuts, hem defensat molt bé, hem estat competitius”. La derrota amb el gol de Reyes al final era lamentat per García: “És el de menys, però als Històrics a tots ens agrada competir, ens hagués agradat arribar a la final, però ara toca seguir treballant”.

 

Elhadji Bandeh, ‘Drogba’ ha estat un dels noms de la jornada, sobretot després d’uns excel·lents 45 minuts contra el Prat. Més enllà del terreny individual, ha destacat el perfil col·lectiu “Hem jugat tres partits de pretemporada, no acabàvem d’estar satisfets del joc que fèiem i avui treballant el sistema hem aconseguit el que volíem: ajuntar més les línies i apretar una mica més”. L’eliminació no esborra les bones sensacions del davanter grisgrana: “L’important és que hem lluitat, i ara toca seguir treballant, començant per dissabte, nou amistós”.

 

Els jugadors del Prat s’estrenaven al Torneig sense poder estrenar el caseller de triomfs ni el de gols. “Em quedo trist, perquè és el primer cop que juguem el Torneig… Hem estat bé al principi, però després no ha sortit. Hem d’intentar estar bé per a l’inici de lliga”, explicava el defensa Óscar Sierra.

 

Les coses no li han sortit als potablava, i el tècnic n’ha pres nota: “Som a la pretemporada, hi ha moltes coses a millorar, hem de continuar treballant per arribar al 26 d’agost en bones condicions”. L’inici de lliga és l’objectiu, però Vacas ja té clars els aspectes a millorar. “No hem sigut el Prat de l’any passat, el Prat que ha de ser agressiu, que ha de ser intens… no hem rematat, i cal que tornem a ser el Prat del curs passat”.

 

L’equip té encara 19 dies per polir detalls i arribar a allò que el tècnic busca. “No em quedo amb cap de les dues imatges ofertes avui, em quedo amb la imatge que tinc al cap, la que volen els seguidors, la que vam veure l’any passat. La que ha de ser durant tota la temporada si volem mantenir la categoria”. Els jugadors també han fet autocrítica: “Ha faltat de tot. Falta de ritme, sobretot a dalt, i ara hem de treballar per estar bé per a la lliga, que és l’important”, deia Sierra.

 

Eliminats, però amb detalls d’esportivitat, com els elogis al CE Júpiter: “M’ha agradat molt, un equip molt seriós al darrere, que no es complica la vida”, opinava Sierra.

 catalogo de pandora pandora joyas

Back To Top