skip to Main Content
Thistorics 2015

 

Barcelona (30 de juny de 2015). La XXX edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català ha estat presentada avui al Municipal del Guinardó davant d’un centenar d’assistents, que han descobert de primerà mà les novetats d’aquesta edició tan especial que es disputarà del 3 al 9 d’agost de 2015.

El CE Júpiter, el FC Vilafranca i la UE Cornellà jugaran el proper 3 d’agost el primer triangular d’aquest any, buscant fer-se un lloc a les semifinals dels Històrics.

El grup 2 el formaran l’EC Granollers, el CE Europa i CF Badalona, on els badalonins, amb 5 Històrics al seu palmarès, tractaran d’assumir la seva condició d’equip de Segona B per passar ronda.

UE Sants, UE Rubí i UE Sant Andreu formaran part del grup 3, amb moltes expectatives per conèixer el nou projecte andreuenc a la Tercera Divisió.

Finalment, l’amfitrió Martinenc jugarà al grup 4 amb el CF Montañesa i el CE L’Hospitalet, un altre dels equips potents de Segona ‘B’. Els partits de la fase de grups 3×1 s’iniciaran a les 18 hores de la tarda.

Tots ells voldran agafar el relleu del Sant Andreu com vigent campió del Torneig d’Històrics del Futbol Català, el gran aparador del futbol modest, on els aficionats poden descobrir el nous projectes i fitxatges dels seus clubs esportius per a la següent temporada.

Una de les principals novetats d’aquesta edició és que el divendres serà dia de descans per donar marge a les semifinals del dissabte dia 8 i a la gran final del diumenge 9 d’agost, que es disputarà a les 19 hores.

A més, gràcies al suport i la implicació de la Federació Catalana de Futbol (FCF), el Torneig d’Històrics no coincidirà en dates amb les eliminatòries de la Copa Catalunya en cas de que els equips semifinalistes i finalistes hi estiguin implicats.

Som Històrics. michael kors outlet joyeria pandora

Back To Top