Saltear al contenido principal
Jordi Martínez: “El Reconeixement Em Fa Feliç, Però El Més Important és El Treball De L’equip”

El millor jugador del Torneig i màxim golejador, Jordi Martínez, es mostrava exhultant amb els títols assolits. “És el meu primer Torneig d’Històrics, i és un plaer rebre el reconeixement. Però el millor és el treball de l’equip, estem fent-ho molt bé”.

El Santboià tenia esperances dipositades en aquesta competició. “Ens agafàvem el Torneig com un pas més de la preparació. Queden coses per corregir, però avui hem fet una gran final”, deia Martínez.

El davanter celebrava l’edició d’enguany de l’Històrics: “són partits de 45 a la fase de grups, permeten fer participar tots els jugadors, agafem ritme, corregim coses, i aquest any ha tingut molta repercussió”.

El tècnic del Santboià, Miguel López, ha elogiat la figura de Jordi Martínez. “És un plaer tenir-lo”. Un nom, el del cueta, vinculat al gol. “La seva identitat és el gol. Com treballa, com lluita per l’equip… i avui les que ha tingut les ha marcat”. Per a López, una de les jugades del partit és el segon gol de Jordi Martínez: “la definició és de jugador d’un nivell altíssim”.

Miguel López celebrava l’èxit a la final com un pas més en la preparació dels de Sant Boi: “Estic molt content per com s’ha fet aquest any, molt bona organització. El Torneig torna a ser el que era abans”.

La final ha mostrat un partit de molt de nivell, contra un Cornellà, que, segons López, “serà molt complicat que no estigui lluitant per la part alta”. Els 90 minuts han donat brillantor al Torneig. “Un partit molt maco, amb un molt bon resultat, contra un molt bon equip, de la nostra categoria, hem d’estar molt contents”.

La feina del Santboià deixava satisfet López: “l’equip ha treballat molt, sense pilota fins i tot. Amb pilota hem tingut bons moments, en alguns ha faltat frescor, però amb espais hem estat encertats de cara a porteria”.

L’entrenador del Cornellà, Jordi Roger, ha estat, en primer lloc, esportiu. “Felicitem el Santboià, merescut guanyador del Torneig”.

“Perdre no agrada, i menys en un torneig tan maco com l’Històrics”, afegia Roger. El cansament s’ha notat: “hem acumulat tres partits seguits, i ho hem notat. Tenia diversos jugadors fora de combat”. Però de la derrota, el tècnic n’extreia conclusions positives. “Hem agafat to físic, hem assimilat conceptes, i ens hem enfrontat a un gran candidat al títol de Tercera”.

La final ha estat el colofó a un torneig de bon futbol, segons l’entrenador. “Per la manera de jugar dels dos, futbol de toc, futbol vistós, ells han aprofitat dues errades nostres, però ens servirà per créixer i per corregir”.

El capità del Cornellà, David García compartia l’opinió del seu tècnic: “l’equip ha estat bé, hem fet el nostre futbol”, i ha marcat com a clau el segon gol de Jordi Martínez. “La mala sort que hem tingut és que ens han marcat un gol tot just començar la segona part, i no hem pogut aixecar el cap”.

Tot i això, l’important per als verds és anar trobant el ritme. “És un torneig de pretemporada, serveix per agafar to, agafar físic, i l’important és arribar a l’inici de la temporada”, explicava García.


Volver arriba