Saltear al contenido principal

El Torneig es disputa de forma permanent al Municipal del Guinardó, el camp de l’equip organitzador, el FC Martinenc. Històricament aquest camp ha organitzat la gran majoria d’edicions del Torneig, tot i que en la primera dècada del segle XXI la seu del torneig havia anat rotant degut a que el Guinardó va ser dels últims camps barcelonins en incorporar la gespa artificial.

Així, el Guinardó va organitzar les primeres 11 edicions, de 1984 al 1995 –al 1992 no es va disputar per la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona-. L’Horta va organitzar l’any de celebració del seu 75è aniversari, l’edició de 1996, i el torneig va tornar al Guinardó fins al 2003, quan va començar el seu periple per diversos camps dels participants.

El Badalona, l’Europa, el Sant Andreu i finalment el Júpiter -en la conmemoració del seu centenari- han estat alguns dels clubs que han acollit el Torneig d’Històrics.

Ara mateix el Municipal del Guinardó presenta un aspecte inmillorable, amb un terreny de joc d’última generació, graderies, marcador electrònic i totes les condicions per ser un excel·lent escenari per allotjar de forma permanent i definitiva el torneig.

El camp es troba al carrer de Telègraf 31-45, al costat del nou Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i està molt ben comunicat amb el transport públic, amb la parada de Metro Guinardó-Hospital de Sant Pau (L4) i les línies d’autobusos 32, 39, 55, H6, 117 i 192.


Volver arriba