skip to Main Content
Guinardople

El Torneig d’aquest estiu fa una proposta apta per a totes les butxaques, amb especial complicitat als seguidors del futbol català

Pagar 5 euros i poder gaudir dels tres partits de la fase de grups de l’Històrics (135 minuts de futbol) és a l’abast del gruix de seguidors del futbol català amb la nova aposta del Torneig d’Històrics en matèria de preus. La campanya Històrics per a tothom! permetrà que qualsevol soci d’un club de futbol català (des de la Primera Divisió estatal fins a la Quarta Catalana) tingui l’entrada de dia per només 5 euros, mostrant a la taquilla el carnet de soci del club en qüestió (amb vigència com a mínim per al curs 2017/2018).

L’abonament complet al Torneig continuarà mantenint el preu de 15 euros. Dona dret a assistir al Municipal del Guinardó els sis dies de competició, per veure 15 partits (12 de fase de grups, de 45 minuts, i els tres corresponents a les semifinals i la final, ja de 90 minuts de joc). La fórmula és fàcil: un euro per partit!

Els menors d’edat tindran l’entrada gratuïta per fomentar l’Històrics en família i apropar les noves generacions del futbol català al Torneig de referència d’inici de temporada.

L’entrada general de dia manté el preu de 10 euros.

L’Històrics per a tothom arriba per fomentar el futbol català i omplir el Municipal del Guinardó! abalorios de pandora >

Back To Top