skip to Main Content

El Torneig d’Històrics pretén agrupar en una setmana l’essència del Futbol Català. Per això reuneix cada any a equips tradicionals d’aquest món, amb la voluntat de que les aficions de tots aquests equips puguin trobar-se un ambient festiu, independentment de que un any estiguin a Segona Divisió B, Tercera Divisió, Primera Catalana o Segona Catalana.

Històricament set han estat els equips que han estat presents en la gran majoria de les edicions del torneig.

Martinenc, Júpiter no han fallat mai, i són els equips amb més Històrics, amb un total de 31 participacions, mentre que l’Horta i el Badalona han estat presents 27 vegades.

El  Sants (25), el Sant Andreu (23) i l’Europa (21) són la resta d’equips que regularment han visitat el Torneig.

Amb aquestes consideracions, i tenint en compte que el Poble Sec (18) no passa pel millor moment de la seva història, aquests set equips tenen la seva invitació  garantitzada any rere any.

Un privilegi que s’han guanyat amb el pas del temps i la seva fidelitat al Torneig. Tot i que per diferents motius alguns d’aquests club no podran assistir any rere any, rebran la seva invitació puntualment.

Amb la voluntat de fer el Torneig el més atractiu possible, el Comité Organitzador convida a 5 altres equips per completar els 12 participants del Torneig. Les 5 invitacions es donaran tenint en compte el rendiment esportiu que s’ha tingut durant la temporada, pensant així en oferir un torneig de la màxima qualitat possible.

El Torneig no es converteix així en un club selecte tancat, sinó que està obert a tots el equips de Catalunya, per tal de que tothom pugui gaudir de la Festa del Futbol Català.

Els aficionats d’equips Històrics com el Martinenc, el Júpiter, l’Horta, l’Europa, el Sant Andreu, el Sants, el Badalona –el clubs que històricament han format part d’aquest torneig- més els convidats de les diferents edicions per mèrits esportius podran gaudir d’un torneig Històric i amb molt de futur any rere any. nike air max 97 joyaspandoraonline

Back To Top