skip to Main Content
Historics 01

Per primer cop a la història del Torneig d’Històrics del Futbol Català, el canal temàtic d’esports de Televisió de Catalunya retransmetrà tot el torneig en directe. Una excel·lent notícia per a tots els aficionats i aficionades del futbol català, que podran veure des de casa les evolucions dels 12 equips participants.

El Torneig té tots els al·licients per veure’l en directe al Municipal del Guinardó, però òbviament són dates estiuenques, on molts aficionats són fora de Barcelona. D’aquesta manera, el Torneig d’Històrics del Futbol Català arribarà a totes les llars de Catalunya gràcies a Esport3.

Els partits de la fase de grups, de dilluns 30 de juliol a dijous 2 d’agost seran a les 18h, a les 19h i a les 20h. Le semifinals de dissabte 4 d’agost a les 17h i a les 19h i la gran final diumenge 5 d’agost a les 19h.

Obrirà el foc el derbi barceloní entre la UE Sants i la UA d’Horta, en un partit que posarà en marxa la XXXIII edició del Torneig d’Històrics del Futbol Català, aquest any amb la màxima difusió de la seva història gràcies a l’acord de retransmissió amb Televisió de Catalunya. Els nous projectes esportius dels 12 equips participants tindran una plataforma espectacular per donar-se a conèixer entre els seus socis, seguidors i aficionats.

Ja sigui al Municipal del Guinardó o a casa per televisió, aquest any no pots perdre’t els Històrics!

Fotografia: El CF Badalona, el darrer campió (Àngel Garreta)

Som Històrics! joyasopulseranline pandora abalorios

Back To Top