skip to Main Content
Cows

El Prat es convertia aquest dimecres en el tercer equip de Segona B classificat per a les semifinals del Torneig d’Històrics. El tècnic potablava, Agustín Vacas, sortia de la tercera jornada de competició satisfet, i fent balanç del que pot seguir sent el torneig per a l’equip.

“Si passem a la final després serien 90 minuts més, diumenge tenim un altre partit [de Copa Catalunya]. I amb plantilles curtes, jugadors amb molèsties… carrega massa. Però intentarem equilibrar minuts, comptar amb jugadors del juvenil, i arribar forts a l’inici de lliga”.

Del triangular en què l’equip s’imposava al Santboià i al Martinenc, les conclusions habituals aquests dies als postpartits. “Són partits de pretemporada, equips que estan amb proves, juguen diversos juvenils… ens hem de quedar amb les coses positives, intentar corregir allò que s’ha fet malament i seguir treballant per arribar al dia 25 en les millors condicions”.

Vacas quedava content per la imatge mostrada pel Martinenc: “La diferència de categoria no es nota, perquè el Martinenc duia la il·lusió, nosaltres hem sortit amb un equip barrejat, amb algun jugador jove”. El tècnic destacava la bona plantilla dels del Guinardó aquest curs: “El Martinenc ha fet un equip de moltes garanties per lluitar per l’ascens. Després serà complicat, pels rivals, el factor sort, però a priori ha de ser un dels candidats a pujar”.

I, com a exjugador de la casa, mostrava un anhel clar: “Jo, com a exjugador del Martinenc desitjo que l’equip ho aconsegueixi i per fi torni a Tercera”.

Un dels golejadors del partit, Ignacio Rosillo, també destacava la intensitat dels rivals. “Sabíem que són partits a 45 minuts, que tothom ho dóna tot. Hem aprofitat les últimes opcions contra el Martinenc, tot i que havíem disposat d’altres opcions prèviament”.

“El Torneig va bé per donar minuts a la gent, s’han d’aprofitar els minuts que té cadascú, i millorar. A més, diversos jugadors són nous, toca acoblar-los al grup i que puguem donar guerra a Segona B”, afegia Rosillo.

Rosillo es quedava amb la preparació de l’equip i amb la diana anotada: “En l’aspecte personal, puc donar molt més. Em salva el gol. Hi ha temps per seguir treballant i corregir errors”.

Banc de proves

El Santboià sortia eliminat del Torneig després de dos empats. El tècnic, Alberto Fernández, marxava amb balanç positiu: “Sempre agrada guanyar, però volíem tenir bones sensacions als dos partits. Hem treballat bé”. Nouvingut al Joan Baptista Milà, Fernández destaca la bona feina dels jugadors a la pretemporada. “L’evolució està sent bona. Llàstima dels lesionats, però com a equip, tot i que és aviat, estem bé”.

A l’aspecte tàctic, cartes sobre la taula i anar cremant etapes: “La idea de defensar fort, de ser agressius sense pilota, i de tenir criteri ofensiu, l’anem agafant”.

Preguntat pel Martinenc, elogiava l’equip del Guinardó: “Crec que han fet un molt bon equip. No m’ha sorprès, perquè pels fitxatges ja feia aquesta sensació”.

El capità de l’equip, Javier Heredia, treia també bones conclusions: “S’han d’agafar sensacions, hi ha molts jugadors nous, l’important és agafar to físic”.

En l’anàlisi dels dos partits, nota alta en l’estrena contra el Prat: “Hem estat molt còmodes contra el Prat, hem tingut la pilota. Però és pretemporada, cal estar bé físicament, és el que toca”. I elogis a la imatge del Martinenc: “Sabíem que han planificat la temporada per pujar, amb jugadors amb experiència. Són un equip que treballa molt dur, està físicament molt bé”.

L’amfitrió dóna la cara

El Martinenc sortia eliminat del Torneig, però plantava cara a dos rivals de categoria superior. El tècnic, Manel Moya, ho analitzava des del punt de vista de la feina feta els sis primers dies de pretemporada: “La imatge és bona, però el resultat no. Crec que hem dominat als dos partits, però el futbol té això”, explicava el tècnic.

“Quant a joc, l’equip ha estat molt bé en defensa. És el que hem treballat fins ara, i per tant, bones sensacions”, analitzava Moya. L’equip tenia clar que no sortia com a aspirant, però mostrava l’ambició que es feia veure al camp: “És un equip que vol créixer, que vol ser protagonista. No estem aquí per tirar coets a la festa”.

Queda un mes per a la lliga, i el projecte Moya va pel bon camí: “Els conceptes els estan agafant bé. Cal seguir treballant”.

El capità de l’equip, Sergio Alburquerque, opinava en la mateixa línia: “La imatge ha estat molt positiva”. El defensa lamentava la derrota contra el Prat per com es produïa. “Al primer partit hem perdut a l’últim minut”.

“El que s’ha treballat els últims dies s’ha reflectit al camp”, afegia Alburquerque. “L’equip està content, i amb ganes d’anar a més”. Unes ganes que es reflectien sobre el terreny de joc amb els dos partits contra Prat i Santboià, de Segona B i Tercera: “S’agraeix jugar contra equips e categories superiors, agafes més ritme de competició”.

Inici d’una temporada prometedora a Primera Catalana: “Favorits o no, l’objectiu és pujar a Tercera. Podem fer un molt bon any”. air max 90 nike air max bw

Back To Top