skip to Main Content

El Prat guanyava el primer títol de l’Històrics a la segona participació al Torneig. El tècnic, Agustín Vacas, feia un anàlisi positiu, en molts sentit, de la final: “El treball ha estat molt bo, físicament, des del punt de vista tàctic, en l’aspecte individual, en el col·lectiu. I si a més pots guanyar un torneig del prestigi que té l’Històrics, t’empeny a continuar amb la preparació per arribar a la lliga en les millors condicions”.

“El primer dia vam superar un bon Santboià, un Martinenc molt bo; a les semifinals contra l’Hospitalet, avui sense temps de recuperació, algun jugador ha acumulat molts minuts. Hem fet un molt bon partit davant un gran equip com és el Llagostera”, resumia Vacas. “Content perquè l’equip està responent molt bé, i toca seguir treballant en aquesta línia”.

El tècnic potablava destacava la humilitat del conjunt com una de les claus del nou any, més enllà de la fórmula que es busca: “Volem ser un equip competitiu, i que entre tots, com s’ha vist amb el púbic que ha vingut a animar-nos, podem fer un gran Prat aquest any”, declarava l’entrenador.

“Moltes vegades guanyar passa perquè et surtin bé les coses, i aquí disputàvem partits molt curs primer, ens vam classificar contra el Martinenc al final per dos gols, hem guanyat la final als penals, i estic molt content per això”, sentenciava Vacas.

El màxim golejador i millor jugador del Torneig segons l’organització, Ignacio Rosillo, també es mostrava satisfet: “Molt content, no m’ho esperava. El títol de màxim golejador ho sabia que el tenia a un gol, al vestidor fèiem bromes, però no sabia que hi havia un trofeu. Molt content”, explicava Rosillo.

Al balanç col·lectiu, el davanter feia un bon balanç: “A la fase de grups jugues amb barreja de juvenils, jugadors a prova, partits a 45 minuts… A les semifinals i a la final ja hem jugat amb un equip més definit, més contrastat”, deia Ignacio.

“Crec que podem fer un bon paper a la categoria”, pronosticava el golejador, que destacava la importància de l’Històrics a la preparació de l’equip. “Aquest Torneig ha servit per agafar forma, per conèixer-nos tots”.

“No m’esperava res de tot això, vull seguir sumant a l’equip, marcar gols, que és el que em toca, i ajudar l’equip”, responia Rosillo quan mirava en perspectiva els últims dos cursos al Sagnier.

El tècnic del Llagostera, Oriol Alsina, sortia del Torneig quedant-se amb els bons detalls de la final: “Surto amb bones sensacions. Hem fet un bon partit, tot i el cansament acumulat”. Sobre la gestió dels minuts, Alsina celebrava la participació de la majoria dels seus homes: “Hem regulat que juguessin tots els futbolistes, i s’ha competit molt bé”.

“Toca felicitar el Prat, només pot guanyar un però hi hauríem pogut fer els dos”, afegia Alsina. “Ho hem intentat fer el millor possible, repartir minuts”. Els gironins marxen del

Torneig, en el seu debut, esperant repetir amb èxit final: “Hem gaudit molt, hem pogut arribar a la final… tan de bo algun dia la puguem guanyar”.

Una de les sensacions d’aquest Llagostera era la participació dels joves futbolistes prometedors. Un d’ells, Roger Barnils, destacava la bona feina de l’equip: “Som un equip amb diversos jugadors nous, ens estem coneixent. Hem donat una bona imatge”. Novetats a la plantilla per a un curs esperançador: “Podem fer una bona temporada. Sent un jugador nou a la pretemporada costarà jugar, però estic molt content”.

“Segona B és una categoria dura, però també jugo al costat de companys bons, que ho fan molt fàcil”, afegia Barnils quan feia balanç personal de les primeres setmanes amb Oriol Alsina. “Anar aprenent, i intentar-ho fer millor cada dia”. La recepta de Roger Barnils. joyaspandoraonline nike air max hombre

Back To Top