skip to Main Content
Mpal Guinardo


Ja queda poc per donar el tret de sortida a la XXXI edició del Torneig d’Històrics del futbol català que, un any més, es podrà tornar a gaudir per només 15 euros. Aquest és el preu que costarà l’abonament per als sis dies de competició, un abonament que permetrà als aficionats del futbol de casa nostra veure, ni més ni menys, que un total de 15 partits.

Els Històrics són la oportunitat perfecta per als aficionats de veure per primera vegada els seus nous equips amb totes les cares noves que s’han anat incorporant al llarg de l’estiu. Pel Guinardó passaran equips de diferentes categories, des de segona divisió B fins a primera catalana i el torneig pot servir per un primer test de com estan els equips en aquestes primeres setmanes de rodatge.

Per això, perquè ningú s’ho perdi, oferim la possibilitat de veure tot el torneig per 15 euros, a només un euro per partit. Per als qui ho prefereixin, però, també hi haurà la possibilitat de treure entrades per un dia –recordem que de dilluns a dijous es jugarà la fase de grups, amb un triangular cada dia, el dissabte serà el torn per a les semifinals i el diumenge, per a la gran final– a un preu de 10 euros (5 per als socis dels equips participants al torneig).

A partir del dilluns, us esperem al Guinardó!

No hi falteu… que gaudireu de valent! accesorios pulsera pandora pandora abalorios

Back To Top